fbpx

Fii membru al Familiei UNITI și schimbă în bine viata copiilor fără părinti alături!

UNITI România recrutează “membri de familie” care să se alăture celei mai numeroase și mai frumoase familii din lume: familia Uniti.

Ce înseamnă să fii membru al Familiei Uniti? Să fii un sprijin pentru sute de copii care nu mai au părinții lângă ei și să le schimbi viață în bine, printr-un gest simplu: o donație lunară, modică.

O fapta buna, luna de luna!

Fondurile strânse prin intermediul donațiilor lunare sunt folosite pentru a răspunde nevoilor de zi cu zi ale copiilor, pentru a le asigura suport educațional, emoțional, astfel încât să depășească traumele trecutului și să își dezvolte potențialul personal, precum și servicii medicale.

Fiecare copil este unic, la fel și îngrijirea pe care o oferim este adaptată fiecăruia

Donația prin Debit Direct este o metodă simplă, repetitivă (lună de lună) și gratuită (băncile nu percep comision). Completează și semnează Mandatul de debitare (date personale, cod IBAN din care se va face plata, suma pe care dorești să o aloci lunar) și Contractul de Sponsorizare.

Donația este sigură și permanent în controlul tău. Tu poti decide oricând să mărești sau să micșorezi suma, precum și să închei donația recurentă. Pentru a opri donația, solicită acest lucru băncii sau organizației Uniti România, la adresa de email: [email protected]

Mandatul de debitare va fi verificat și procesat de către banca ta și, ulterior, lună de lună, contul va fi debitat cu suma aleasă. Astfel, ajutorul tău ajunge lună de lună către copiii care cresc în îngrijirea Familei Uniti. Durează doar două minute, iar reprezentanții noștri te vor ghida.

Ai întrebari despre Debit Direct?
Scrie-ne oricând sau verifică intrebarile frecvente.

Faptul că pot să ajut cu ceva la creșterea și dezvoltarea copiilor pe care Uniti Romania îi are în grijă mă face să simt că, măcar de la distanța, fac și eu parte din această mare familie. Îmi place să cred că acești copii atunci când zâmbesc, o fac și datorită micilor cărămizi pe care eu, împreuna cu toți cei care donăm, le clădim. Pentru mine, Uniti este acel loc în care copiii se regăsesc, în care află o nouă mamă, in care dobândesc o familie mare, iubitoare și ocrotitoare, în care sunt acceptați și iubiți necondiționat.

Poate sună ușor a lauda de sine, deși nu este, dar, când trag linie la sfârșitul unei zile, săptămâni, luni, acum deja vorbim de ani, mă gândesc că am facut ceva bun până acum: faptul că am decis să fac parte din familia Uniti este una dintre realizările mele cele mai frumoase. – Irina Mandran, donator prin Debit Direct