fbpx

Fă diferenta în viata copiilor vulnerabili

Suntem o organizație neguvernamentală cu misiunea de a oferi o familie copiilor care au rămas fără sprijinul parental și de a-i susține și proteja pe cei care riscă să-l piardă.

În cei aproape 8 de ani de activitate în România, am contributi in cresterea si formarea a sute de copii care au crescut, au visat, au învățat și au devenit adulți responsabili și am ajutat sute de copii să rămână acasă, alături de familie, în comunitățile vulnerabile.

Când vezi un copil vulnerabil, vezi un adult într-un corp mic. Copiii care nu au greșit cu nimic, dar au îndurat mult, nu mai au sclipirea unei copilării fericite în ochi. 

Misiunea UNITI Pentru Copii în lumea întreagă este O familie iubitoare pentru fiecare copil.

De ce avem nevoie de un program de donatie lunară?

Creștem și sprijinim în mod direct 450 de copii care se bazează pe noi în fiecare zi și în viitor. Susținerea ta pe termen mediu-lung este siguranța zilei de mâine pentru copii.

Costurile pentru creșterea unui copil vulnerabil sunt ridicate și acoperă hrană, educație, servicii medicale sau de psihoterapie, toate adaptate în funcție de nevoile fiecărui copil în parte. De asemenea, în programele de prevenire a separării copilului, lucrăm cu întreaga familie și oferim consiliere părinților pentru a înlătura riscul separării.

Ce impact ai?

50 lei

sunt suficienti pentru a oferi o masa calda unui copil in fiecare zi timp de o saptămană.

150 lei

sunt suficienti pentru a oferi in fiecare zi timp de o luna mancare si adapost unui copil in nevoie.

250 lei

sunt suficienti pentru a oferi mancare si adapost pentru 2 copii, in fiecare zi timp de o lună.

Îți muțumim pentru că îți pasă

Fără oameni buni ca tine, acești copii nu au nicio șansă.

Atunci când devii membru în programul UNITI Pentru Copii de donații lunare, faci parte dintr-un grup special de oameni, care lună de lună se unesc pentru a oferi copiilor vulnerabili o familie iubitoare și șansa unui viitor. Avem peste 450 de copii în grijă si suntem implicati direct in programe de prevenire a separării copilului de familie. Tu poți fi unul dintre oamenii care, ca prin magie, le schimbă destinul.

IMPREUNA PENTRU COPII

Copilăria nu trebuie să doară.

Nu le putem schimba trecutul, dar îi putem ajuta acum. Ajută copiii să crească într-o familie iubitoare! Sprijinul primit acum este ultimul tren către un viitor mai bun.  

Fiecare copil care a fost cândva singur, speriat și fără speranță. Niciun copil nu trebuie să crească singur – aceasta este misiunea pe care ne-am asumat-o cu 8 de ani în urmă. Nu le putem schimba trecutul, dar îi putem ajuta acum, să le construim viitorul cu care le suntem datori.  

Trauma abandonului din copilărie lasă cele mai adânci răni. Copiii care ajung în sistemul de protecție specială trec prin multiple experiențe traumatice, abuzuri, violență, neglijare. De aceea, fiecare copil din programele UNITI are nevoie de sprijin și terapie constante, pentru a-și recăpăta copilăria. 

Donează lunar începând de azi orice sumă pentru copiii vulnerabili. Sprijinul lunar ne asigură stabilitate, vitală în responsabilitatea pe care o avem față de copiii cărora le-am promis o viață mai bună.  

Ce înseamnă donația ta lunară? Înseamnă ore de terapie, haine, rechizite, mâncare, igienă, educație, o comunitate și o familie iubitoare pentru fiecare dintre cei 450 de copii. Fii și tu parte din Marea Familie UNITI Pentru Copii! 

Ai o întrebare legată de donația ta? Scrie-ne pe adresa [email protected]

Pentru a opri o donatie lunară, trebuie doar să trimiți un email la adresa [email protected] 

Îți mulțumim din suflet pentru implicare!