fbpx

Servicii de contabilitate pentru firma ta

Firma ta de contabilitate din Bucuresti

Va oferim o gama larga de servicii contabile de specialitate oferite de experti contabili care lucreaza la firma noastra de contabilitate, sub forma unor pachete flexibile, care consideram ca se adapteaza diferitelor nevoi si profile profesionale, conferind posibilitatea alegerii planului tarifar corespunzator nevoilor de moment sau adaptabil perspectivelor de dezvolatare ale societatii dumneavoastra.

Vreau contabilitate pentru firma mea!

Salarizare si personal

Intocmirea/depunerea statelor de salarii;

Comunicarea cuantumului impozitelor si taxelor de plata aferente salariilor;

Intocmirea/depunerea tuturor declaratiilor aferente salariilor;

Intocmirea/inregistrarea contractelor de munca la ITM;

Intocmirea/inregistrarea actelor aditionale deciziilor sau altor acte specifice la ITM;

Completarea registrului general de evidenta a salariatilor;

Intocmirea/depunerea fiselor fiscale;

Gama serviciilor de contabilitate pe care le oferim clientilor nostri este variata si se adapteaza cerintelor clientului. Te ajutam sa intocmesti o multime de documente de natura financiara, precum balantele lunare, declaratiile fiscale lunare/trimestriale/anuale, iti intocmim situatia financiara a companiei tale pentru fiecare semestru. Apoi, ne putem ocupa de jurnalele TVA si de registrul tip jurnal, cartea mare si iti prezentam raportul complet cu privire la finantele tale.

In cazul in care ai deja evidente fiscale realizate, noi le putem prelua, analiza si, daca o cere situatia, le putem reface, pentru ca firma ta sa functioneze in deplina legalitate si transparenta. Mai mult, te putem ajuta sa obtii certificatul de atestare fiscala. Te ingrijoreaza controalele fiscale? Fii fara grija, angajatii nostri te pot asista si chiar reprezenta in cazul in care treci printr-o astfel de situatie.

Simti ca ceva nu functioneaza asa cum ti-ai dori in registrul tau fiscal? Ai neclaritati cu privire la mersul lucrurilor sau pur si simplu nu este domeniul tau si ti se pare prea complicat? Angajatii UNITI Consulting iti stau la dispozitie cu un pachet de consultanta fiscala pentru orice obstacol a-i intalni. Astfel, poti beneficia de consultanta financiara contabila si fiscala, plus consultanta cu privire la legislatia contabila, asa ca vei fi sigur ca functionezi ,,ca la carte”. Trebuie sa intocmesti documente de contabilitate primara, insa nu stii de unde sa incepi? UNITI Consulting iti sare in ajutor cu servicii de consiliere in redactarea si inregistrarea actelor contabile!

Dosarul de acte financiare de care are nevoie o companie pentru a lucra legal este stufos si reprezinta o responsabilitate enorma. In tumultul vietii de zi cu zi, putem uita sa ne achitam darile catre stat. Greseala este omeneasca si nu suntem aici ca sa te judecam. Dimpotriva, acum nu mai trebuie sa iti bati capul cu redactarea si organizarea tuturor documentelor, deoarece contabilul se va ocupa de toate acestea.

Ai postat un anunt de angajare pentru compania ta si urmeaza sa inchei contracte de munca? Trebuie sa acorzi o mare atentie redactarii contractelor de munca individuale si achitarii tuturor taxelor si impozitelor aferente. Nu este nevoie sa iti bati capul cu astfel de procedee, deoarece UNITI Consulting are oameni special pregatiti pentru asa ceva. Ne vom ocupa sa intocmim contracte de munca si sa le inregistram la ITM, cu toate actele aditionale necesare. Gestionam fisele fiscale si redactam state de salariu, pe care le depunem si te tinem la curent cu statusul fiscal.

Ai declaratii de dat cu privire la salarii? Le vom redacta pentru tine, astfel incat tu sa nu trebuiasca sa pierzi timp pretios. Stim ca timpul costa bani si respectam necesitatea ta de a te ocupa in permanenta de bunul mers al lucrurilor in compania ta. Intocmirea si revizuirea documentelor financiare mananca timp pretios si necesita macar un minim de cunostinte de contabilitate. Aici intervenim noi, care ne ocupam de tot ce inseamna acte financiare la tine in firma, transparent si profesionist. Ai neclaritati cu privire la taxele si impozitele pe care trebuie sa le platesti catre stat? Nu stii cum sa te imparti intre impozitul pe salariu si impozitul pe profit? Noi iti vom comunica intreg cuantumul pentru impozite si taxe si te vom instiinta daca apar modificari de interes.

Ai nevoie de servicii de inventariere? Echipa UNITI Consulting se poate ocupa atat de activele, cat si de pasivele din firma ta si iti comunica in timp util orice informatie importanta.

De Euro in Finantari
0 M
Proiecte de succes
0 +
Societati Infiintate
0 +
Clineti Contabilitate
0 +

Contact

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

0735 395 646

WhatsApp / Mobil / Telefon

contact@uniti.ro

Solicită consultanță gratuită pentru ideea ta de afaceri.

Str. Vasile Lascar 143

Servicii complete de Consultanță Fonduri Europene si contabilitate.