fbpx

Preluam firme cu sau fara datorii in toata Romania

Cesiunea companiei si a creantei.

Problema datoriilor dvs. se poate rezolva prin cesiunea partilor sociale, schimbare administrator si schimbare sediu social.

Va preluam toate datoriile pe care le are societatea dumneavoastra la urmatorii: ANAF, TVA, Impozit pe profit, impozit pe venit, impozit pe dividende, impozite pe salarii, CAS, CASS, datorii la diversi furnizori sau la salariati leasing-uri sau credite.

Operatiile se mai sus se finalizeaza cu proces-verbal de predare - primire. Pentru ca procedura de preluare a societatii este sigura si 100% legala lucram pe baza de contract si factura fiscala cu plata prin banca sau numerar.

Daca insolventa societatii este iminenta trebuie sa schimbam cat mai repede administratorul, cat mai repede asociatul si cat mai repede sediul deoarece exista riscul de atragerea raspunderii administratorului care se afla in functie ln momentul intrarii in insolventa.

Daca societatea se afla deja in insolventa putem schimba doar administratorul special (adica pe dvs) cu un alt administrator special dar asta se poate face doar cu acordul administratorului judiciar.

Daca societatea mai are active imobilizate, stocuri de marfa, autoturisme, obiecte de inventar este recomandat sa se transfere dreptul de proprietate inainte de cesiune. Pe noi ne intereseaza doar sa schimbam administratorul asociatul si sediul practic sa va scapam de datorii.

Daca societatea se afla in prag de insolvabilitate trebuie cesionata cat mai urgent. Exista riscul de atragere a raspunderii pentrui cel care se afla in functie ln momentul declararii starii de insolvabilitate.

Cesioneaza firma ta astazi!

Procedura de preluare a firmei dvs.

Te ajutam sa scapi de datoriile firmei tale rapid. Nu vrem să te îngreunăm cu datorii suplimentare, ci suntem aici pentru a te ajuta să-ți recapeți nopțile lipsite de stresul banilor.

Acte necesare cesiunii:

1. Poza dupa cartile de identitate (buletinele) asociatilor.
2. Certificat de inregistrare (CUI) poza.

Serviciul de cesiune cuprinde:

3. Onorariu avocat;
4. Taxa gazduire sediu social;
5. Onorariu identificare cesionar;
6. Taxe Registrul Comertului;

Verificam obligatoriu inainte de cesiune:

1. Existenta Biletelor la Ordin avalizate fara acoperire – va raspunde avalistul (persoana care a semnat in stanga sus, cu exceptia situatiei in care creditorul accepta schimbarea avalistului)
2. Creditele bancare cu ipoteca – Pana la achitare nu se poate radia ipoteca.
3. Existenat salariatilor pe firma vor trebuie scosi din Revisal inainte sau dupa cesiune.

Garantam urmatoarele:

1. Preluam toate datoriile societatii indiferent de cuantumul acestora.
2. Depunem in continuare declaratiile fiscale.
3. Cesiunea se face respectand toate normele legale in vigoare.
4. Toate actele care intocmesc sub semnatura privata si/sau in forma autentica la notariat si avocat si se depun la Registrul Comertului.
5. Noii asociati/administratori reprezinta societatea in eventualitatea unor contoale ulterioare cesiunii: ANAF. ANTIFRAUDA, GARDA DE MEDIU, PRIMARII, ITM, Creditori etc.
6. Schimbam sediul social se muta intr-una dintre locatiile noastre.
7. Punctele de lucru se radiaza.

Nota Bene

1. Procedura completa de cesiune dureaza cca 5 zile;
2. Preluam orice societate comerciala indiferent de cuantumul datoriilor incepand cu 1 de euro pana la 100.000.000.000 de euro.
3. Onorariul este fix si nu se modifica in functie de datoriile societatii.
pentru o societate pe actiuni onorariul este de 20.000 de lei pentru schimbarea consilului de administratie si pentru cesiunea actiunilor.
4. NU preluam societati in care asociatii, administratorii, sau alte persoane au comis infractiuni de evaziune fiscala, spalarea banilor, delapidare sau alte infractiuni economice in cadrul societatii. Pentru astfel de situatii putem schimba doar administratorul si sediul in vederea preluarii datoriilor societatii.

De Euro in Finantari
0 M
Proiecte de succes
0 +
Societati Infiintate
0 +
Clineti Contabilitate
0 +

Contact

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

0735 395 646

WhatsApp / Mobil / Telefon

contact@uniti.ro

Solicită consultanță gratuită pentru ideea ta de afaceri.

Str. Vasile Lascar 143

Servicii complete de Consultanță Fonduri Europene si contabilitate.