fbpx

Gazduire / Inchiriere Sediu Social

Indiferent de tipul de societate ales sau PFA/II, sediul social este o cerinta obligatorie la inregistrare!

Serviciul de gazduire vine in sprijinul antreprenorilor care doresc sa reduca costurile ridicate pe care le presupune inchirirerea unui sediu conventional si, de asemeni, sa reduca timpul de cautare al unui astfel de sediu. Vezi si oferta de infiintare.

Sediu social Ilfov - 500 lei/an

Sediu social Sectorul 2 - 500 lei/an

Sediu social Sectorul 5 - 500 lei/an

Sediu social Sectorul 6 - 500 lei/an

Sediu social Hunedoara - 500 lei/an

Vreau gazduire sediu social

Servicii incluse:

Redactam acte complete de infiintare SRL cu 1000 lei sau acte pentru schimbare / prelungire a sediului social la noi pe una din perioadele stipulate mai sus cu 1000 lei.

Un sediu social este adresa oficială a unei companii sau a unei organizații, care este înregistrată în documentele juridice și este utilizată pentru a primi corespondența și pentru a comunica oficial cu alte entități.

În ceea ce privește un SRL (Societate cu Răspundere Limitată), acesta poate avea sediul social la orice adresă fizică, de exemplu, într-un birou închiriat sau în proprietatea unei terțe părți. Acesta poate fi situat în orice locație, inclusiv într-un cartier de afaceri, într-un centru comercial sau într-o zonă rezidențială.

Deși proprietarul poate decide să își ofere propriul imobil ca sediu social pentru SRL-ul său, acest lucru necesită încheierea unui contract de comodat între el și compania înființată. În plus, în cazul în care proprietatea are mai multe camere, acestea pot fi folosite ca sedii sociale pentru mai multe firme.

În general, alegerea locației pentru sediul social depinde de nevoile și preferințele fiecărei companii, dar trebuie să respecte cerințele legale și să ofere un mediu de lucru adecvat pentru angajați.

Este important de retinut ca gazduirea sediului social al unei firme nu inseamna inchirierea unui spatiu pentru activitati de birou. Gazduirea sediului social se refera la faptul ca sediul social al unei firme poate fi stabilit intr-un spatiu furnizat de o alta companie care ofera servicii de gazduire. Aceasta solutie poate fi utila pentru companiile care nu doresc sau nu au nevoie de un spatiu fizic propriu pentru activitatile de birou, dar au nevoie de o adresa inregistrata pentru sediul social.

Compania mentionata in textul de mai sus ofera servicii de gazduire a sediului social, dar si o gama larga de alte servicii pentru companii, cum ar fi infiintarea de S.R.L., P.F.A., I.F. sau I.I., modificarea/obtinerea de acte pentru Registrul Comertului, servicii de contabilitate si expertiza, suspendarea activitatii firmei, radierea societatii comerciale si servicii de consultanta avocat.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre serviciile oferite sau aveti intrebari, compania va sta la dispozitie pentru o programare in prealabil la sediul din Bucuresti sau prin telefon sau e-mail.

Optarea pentru găzduirea sediului social este necesară în cazul în care o companie dorește să își stabilească oficial sediul social într-un anumit loc, de exemplu, într-un oraș sau într-o țară specifică. Există anumite situații în care este necesar sau benefic să aveți un sediu social, cum ar fi:

 1. Obligativitatea legală: În unele țări, este obligatoriu ca, companiile să aibă un sediu social, unde sunt depuse toate documentele și actele necesare.
 2. Accesul la finanțare: Pentru a obține împrumuturi sau finanțare, este posibil ca băncile sau investitorii să solicite o adresă fizică și un sediu social într-un anumit loc.
 3. Credibilitate: Un sediu social poate oferi credibilitate și încredere clienților și partenerilor de afaceri, indicând faptul că, compania este înregistrată legal și are o locație fizică stabilă.
 4. Acces la resurse: În funcție de locația sediului social, compania poate beneficia de acces la resurse specifice, cum ar fi forța de muncă calificată sau o infrastructură bună.
 5. Îndeplinirea cerințelor fiscale: Companiile trebuie să plătească impozite și să depună documente fiscale, iar un sediu social este necesar pentru a îndeplini aceste cerințe.

În concluzie, optarea pentru gazduirea unui sediu social depinde de nevoile și cerințele specifice ale companiei, iar decizia trebuie luată în funcție de avantajele și dezavantajele oferite de fiecare opțiune.

In cazul cladirilor cu destinatie mixta (cum ar fi cazul apartamentului in care locuiesti si ai si sediul firmei), impozitul se calculeaza prin insumarea:

 • impozitului calculat pentru suprafata folosita in scop rezidential si a impozitului determinat pentru suprafata folosita in scop nerezidential
 • daca la adresa cladirii este inregistrat un domiciliu fiscal (sediu social) la care nu se desfasoara nicio activitate economica, se aplica impozitul pentru cladiri rezidentiale (impozitul nu se mareste)
 • iar daca proprietarul nu declara la organul fiscal suprafata folosita in scop nerezidential, impozitul pe cladiri se calculeaza prin aplicarea cotei de 0.3% asupra valorii impozabile a imobilului

Daca nu ai un sediu social sau nu vrei sa alergi dupa semnaturile vecinilor, poti opta pentru gazduirea sediului social la noi. 

Avem 3 variante:

 • Bronze – 500 lei/an; In acest pachet intra doar adresa;
 • Gold – 700 lei/an; In acest pachet pe langa stabilirea sediului social ai inclus si Notificarea corespondentei prin Email/Whatsapp sau prin ridicare de la noi, precum si 3 ore/an de acces in sala de intalniri;
 • Platinium – 1000 lei/an; In acest pachet pe langa stabilirea sediului social ai inclus si Notificarea corespondentei prin Email/Whatsapp sau prin ridicare de la noi,  8 ore/an de acces in sala de intalniri, precum si serviciul de prelungire Gratuit;

In maxim 2 ore de la confirmarea platii primesti contractul de inchiriere Sediu Social. 

Alege una din adresele pentru gazduire sediu social in Bucuresti, Ilfov sau Hunedoara si trimite-ne datele de facturare plus numele societatii care urmeaza sa fie gazduita.

Ne poti scrie la adresa de email: contact@uniti.ro

Ne poti suna la numarul 0735 395 645

De Euro in Finantari
0 M
Proiecte de succes
0 +
Societati Infiintate
0 +
Clineti Contabilitate
0 +

Contact

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

0735 395 646

WhatsApp / Mobil / Telefon

contact@uniti.ro

Solicită consultanță gratuită pentru ideea ta de afaceri.

Str. Vasile Lascar 143

Servicii complete de Consultanță Fonduri Europene si contabilitate.