fbpx

Fonduri Europene Nerambursabile

Uniunea Europeana aloca fonduri in mai multe forme, pentru diverse tipuri de programe si proiecte. Te vom indruma pentru fiecare tip de finantare sau proiect de care esti interesat.

De Euro in Finantari
0 M
Proiecte de succes
0 +
Societati Infiintate
0 +
Clineti Contabilitate
0 +

Ce facem pentru tine:

Aprobarea unui proiect pentru fonduri europene nerambursabile este o misiune destul de dificila. Indiferent de profilul tipului de beneficiar la care te incadrezi sau de suma pe care doresti sa o accesezi, trebuie sa bifezi cateva aspecte pentru eligibilitate. Criteriile impuse pentru aprobarea aplicatiei sunt variate, in functie de fiecare tip de proiect si de obiectivele acestuia. Noi te vom ajuta cu fiecare etapa in care te afli, pentru sanse garantate de aprobare a proiectului. Fie ca ai nevoie de experti contabili, specialisti pentru fonduri sau pentru aspectele legale, UNITI Consulting se va asigura ca vei obtine ceea ce iti propui.

Evaluare Eligibilitate Aplicant

Analizam eligibilitatea si conformitatea proiectului propus si cautam solutii pentru a avea sanse cât mai mari de reusita.

Stabilirea Nevoilor Aplicantului

Stabilim împreuna bugetul proiectului în functie de nevoile tale tinând cont de categoriile eligibile ale programului.

Intocmire Plan De Afaceri

Elaborare Cerere de finantare. Intocmirea documentatiei tehnice (Calcularea Previziunilor financiare, Calcularea bugetului, Completarea anexelor necesare depunerii proiectului)

Suport Pana La Aprobare

Urmarirea evolutiei procesului de analiza si evaluare a dosarului de finantare pana la emiterea documentului de raspuns de catre Finantator.

Implementare Proiect

Redactarea procedurilor de achizitii. Depunerea cererilor de rambursare sau plata dupa caz. Suport in vederea eventualelor clarificari primitede la Finantator.

Raportare Ulterioara

Redactam raportarile de monitorizare a proiectului pe o perioada de 3 ani, începând cu anul urmator acordarii alocatiei financiare nerambursabile.

Consultanta Fonduri Europene Nerambursabile

Niciodata nu va conta varsta, atunci cand vrei sa iti indeplinesti visurile. UNITI Consulting este un partener de nadejde pentru tinerii cu viziune si perseverenta. Te ajutam sa iti pui la punct toate documentele si te vom indruma cu fiecare pas care trebuie realizat pentru obtinerea fondurilor.

Contactarea unui specialist, pentru accesarea unor fonduri nerambursabile, iti va creste sansele de a-ti fi aprobat proiectul. Un consultant iti va oferi toate informatiile necesare pentru infiintarea firmei, conditiile de eligibilitate si pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a deveni beneficiar. Inclusiv dupa accesarea fondurilor europene, consultantul te poate ajuta cu informatii post-aprobare si consiliere. Chiar si dupa furnizarea fondurilor esti nevoit sa indeplinesti anumite criterii de activitate.

Aceste fonduri sunt sume acordate de catre o entitate supranationala, Uniunea Europeana, pentru un antreprenor, in vederea demararii unor proiecte care se incadreaza in obiectivele stabilite. Pentru acordarea acestor fonduri, persoanele interesate trebuie sa indeplineasca criterii de eligibilitate si sa treaca printr-o serie de etape, stabilite dupa un regulament.

Cateva din criteriile de care ai putea tine cont sunt: expertiza, experienta vasta in domeniu, portofoliul de clienti si proiecte, recomandari si review-uri. In cazul echipei UNITI Consulting, portofoliul nostru poate fi accesat usor de pe site, la fel si descrierea experientei noastre de peste 8 ani. Cu cat un consultat are un portofoliu mai vast, cu atat vei realiza ca are o experienta solida  si te vei putea sfatui pentru orice fel de problema.

Fiecare proiect finantat de Uniunea Europeana sau chiar la nivel national, impune o serie de criterii pe care trebuie sa le indeplinesti. Proiectele cu fonduri europene privesc si anumite obiective ale politicii europene, precum sunt cele legate de sustenabilitate. De regula, aceste criterii cuprind aspecte precum: varsta, domeniul de activitate, implementarea planului de afacere, crearea unor locuri de munca. Trebuie sa indeplinesti cumulativ toate conditiile descrise in respectivul proiect. Cu ajutorul unui consultant vei putea fi indrumat in privinta acestor aspecte.

Ce spun clientii despre UNITI Consulting?

Ne mandrim cu servicii de calitate si reusim sa punem bazele unor afaceri solide! Nu o spunem doar noi, ci si clientii nostri.

Nicolae Voinicea
www.ralio.ro
Marcaden Impex SRL

“ Am accesat fonduri europene. Avem o colaborare excelenta inceputa acum 3 ani. Consultanta acordata continuu cu profesionalism si dedicare, iar pentru asta merita sa descoperiti aceasta echipa. Contati pe ei!!! ”

Danila Amlia
www.coolbosh.ro
Quantum Metrics SRL

" Eram incepatori in lumea antreprenoriatului cand am cunoscut echipa Uniti, de aceea momentul primei intalniri a fost definitoriu pentru ceea ce urma. Ei ne-au ajutat in fiecare etapa a proiectului si ne-au ghidat astfel incat sa fie de succes."

Contact

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

0735 395 646

WhatsApp / Mobil / Telefon

contact@uniti.ro

Solicită consultanță gratuită pentru ideea ta de afaceri.

Str. Vasile Lascar 143

Servicii complete de Consultanță Fonduri Europene si contabilitate.