fbpx

Crează un Spațiu de Joacă pentru Copii – O Oportunitate de Afacere Finanțată Generos

În universul jucăriilor și al veseliei pentru cei mici, locul de joacă finanțat prin programul Start Up Nation 2024 deschide noi perspective pentru antreprenorii entuziaști. Cu sprijin financiar de până la 200,000 lei, acest proiect transformă visul tău în realitate într-o zonă cu trafic intens de pietoni.

De ce ar trebui să te intereseze această inițiativă? Cererea pentru locurile de joacă este în creștere constantă, atrăgând părinții în căutare de spații sigure și plăcute pentru distracția și educația copiilor lor. Un loc de joacă bine gestionat poate atrage rapid o clientelă stabilă.

Varietatea de activități oferite transformă acest loc într-un centru dinamic pentru diverse evenimente, cum ar fi petreceri tematice, aniversări și alte sărbători. Flexibilitatea în adaptarea la nevoile clienților aduce venituri suplimentare și fidelitate.

Investițiile în echipamente moderne și atractive pentru copii, de la structuri de joacă la tobogane și jucării gonflabile, contribuie la crearea unui mediu sigur și distractiv pentru cei mici.

Cu un cod CAEN potrivit (9329 – Alte activități recreative și distractive n.c.a.), te asiguri de eligibilitatea pentru finanțarea nerambursabilă și respectarea cerințelor legale, accesând astfel beneficiile programului Start Up Nation.

Ce poți oferi în cadrul acestui loc de joacă? Diversitatea activităților și a echipamentelor, adaptate tuturor vârstelor, promovează stimularea imaginației și dezvoltarea abilităților motorii ale copiilor. Evenimente personalizate, de la petreceri tematice la serbări școlare, sunt concepute să satisfacă toate cerințele clienților.

Siguranța și confortul sunt prioritare într-un mediu curat și bine întreținut, oferind părinților liniștea că cei mici se distrează în condiții optime.

Dacă visezi să creezi un spațiu fermecător pentru copii și părinți și ești pregătit să faci acest vis realitate, nu ezita să ne contactezi! Cu sprijinul nostru și cu fondurile generoase oferite de programul Start Up Nation 2024, poți construi rapid o afacere de succes.